FI
Etusivu
Tietoa meistä
Hinnasto
Integraatiot
Versiopäivitykset


INTEGRAATIOT


SignSpace-API mahdollistaa räätälöityjen integraatioratkaisujen tekemisen olemassa oleviin sovelluksiin. SignSpace hyödyntää alan standardiratkaisuja ja komponentteja, kuten REST, JSON ja OAuth.

Partneriohjelma


Partneriohjelmamme on tarkoitettu ohjelmistopalvelujen tarjoajille, jotka haluavat liittää SignSpacen sähköiset allekirjoitus- ja yhteistoimintaominaisuudet omaan tarjontaansa. Partnerin on mahdollista rakentaa, testata ja toimittaa integroituja ratkaisuja SignSpace-alustalle. Tiimimme avustaa mielellään SignSpace-ekosysteemiin liittyvissä asioissa.

Kehittäjille


Olemme tehneet kehittäjille suunnatun API-dokumentaation ja esimerkkikoodin helpottamaan alkuunpääsyä. SignSpace-tiimi avustaa tarvittaessa integraation räätälöinnissä. Lisätietoja saat SignSpace-tiimiltä. Pilotin aikana SignSpace API:n betaversio on saatavilla vain valituille asiakkaille ja partnereille.
SignSpace on osaa KIRA-digi hanketta
KIRA-digi vauhdittaa kiinteistö- ja rakentamisalan digitalisaatiota! Hallituksen kärkihankkeessa ovat mukana ministeriöt, kunnat ja KIRA-foorumi. Tavoitteena on avoin ja yhteentoimiva rakennetun ympäristön tiedonhallinnan ekosysteemi. KIRA-digi.