FI
Etusivu
Tietoa meistä
Hinnasto
Integraatiot
Versiopäivitykset


Esittelyssä SignSpace


SignSpace on enemmän kuin pelkkä sähköinen allekirjoituspalvelu. Ensisijaisesti se on yhteistoiminta-alusta, joka tarjoaa sähköisen allekirjoittamisen lisäksi mahdollisuuden jakaa, jalostaa, järjestää ja tallentaa mitä tahansa digitaalista sisältöä. SignSpace on luotettava ja turvallinen pilvipalvelu, joka skaalautuu organisaation koon ja tarpeiden mukaisesti.

SignSpacea voi käyttää joko sovelluksena tai integroituna yrityksen omiin järjestelmiin. Pienet ja keskisuuret yritykset voivat käyttää palvelua esimerkiksi projektinhallintaan, dokumenttien allekirjoittamiseen ja tallentamiseen. Isommat yritykset puolestaan hyötyvät integraatioista. Alustan joustava ekosysteemi mahdollistaa innovatiiviset ratkaisut ja integraatiot kolmannen osapuolen tarjoamiin sovelluksiin.


SignSpace versio 1.1.1 käytettävissä 16. tammikuuta, 2018 alkaen

Katso versiopäivitykset

Turvallinen ekosysteemi


SignSpace mahdollistaa luottamuksellisen tiedon turvallisen tallentamisen ja yhteiskäytön. Jokainen käyttäjä tunnistetaan vahvasti ennen käyttöoikeuden antamista. Tietoturvallisen palveluarkkitehtuurin ja käyttäjän vahvan tunnistamisen ansiosta SignSpace soveltuu monenlaisiin käyttötarpeisiin.

Pilottivaiheen aikana tietoturvaominaisuuksia kehitetään vielä.

Miksi sähköinen allekirjoitus?


Sähköistä allekirjoitusta voi hyödyntää moniin prosesseihin, jotka ovat ennen perustuneet pääosin paperiin. Näitä ovat erilaiset sopimukset, hyväksynnät, lupien myöntämiset, valtuutukset ja sitoumukset. SignSpace tekee sähköisestä allekirjoittamisesta ja tiedon turvallisesta jakamisesta helppoa kaikille osapuolille.

Pilottivaiheen aikana allekirjoitustoiminnallisuutta kehitetään vielä.

Työtilat auttavat tiedonhallinnassa


SignSpaceen luodaan erillisiä työtiloja, joihin voidaan antaa pääsy kaikille relevanteille osapuolille. Työtila voidaan luoda esimerkiksi tiettyä projektia, liiketoimintayksikköä tai sopimusten hallintaa varten. Työtilassa on helppo pitää kaikki aiheeseen liittyvät keskustelut, tehtävät ja tiedostot järjestyksessä.

Vaivaton työskentely


SignSpacessa voi vaivatta liittää yhteen projektit ja kaiken niihin liittyvän viestinnän. SignSpace mukautuu kulloisenkin tarpeen mukaan, ja työnkulut ja keskustelut rakentuvat alustalla reaaliaikaisesti käyttäjien toiminnan mukaan.

Sähköinen rajapinta tuo lisäarvoa


Kehittäjäystävällinen API tarjoaa kaksisuuntaisen integraation asiakkaan tai partnerin järjestelmiin. Integraation avulla erilaiset sovellukset voivat hyödyntää samaa tietoa. Käyttäjät voivat lähettää katselmointi- ja allekirjoituspyyntöjä integroidusta järjestelmästä ja hallita työnkulkua joko omasta järjestelmästä tai SignSpace-sovelluksen kautta.

Pitkäaikainen tallentaminen


SignSpace tallentaa kaiken allekirjoitetun sisällön kymmeneksi vuodeksi ilman lisämaksua. Tänä aikana sisältöön pääsevat kaikki käyttäjät, joilla on riittävät käyttöoikeudet. Kaikki sähköiset allekirjoitukset ovat varmennettavissa erillisen varmennuspalvelun kautta.

SignSpace mobiilissa


Nykyään mobiiliratkaisut ovat arkipäivää, ja myös SignSpace toimii täysin mobiilisti. Palvelua voi käyttää helposti paikasta, ajasta ja laitteesta riippumatta. Tietokoneella aloitetut tehtävät voi hoitaa kätevästi loppuun milloin vain ja missä vain.


SignSpace Pilotti


SignSpace avattiin pilottikäyttöön lokakuussa 2017. Pilotin aikana palvelun ominaisuuksia kehitetään edelleen. Aluksi palvelu kattaa yksinkertaiset keskustelu- ja tiedostojen katselutoiminnot sekä sähköisen allekirjoittamisen ja tehtävien hallinnoinnin. Voit osallistua pilottiin rekisteröitymällä käyttäjäksi verkkosivuillamme.

Mitä SignSpace maksaa?


Pilotin aikana SignSpace -palvelun voi ottaa käyttöön maksutta. Rekisteröitymisen jälkeen pääset hyödyntämään sähköisiä allekirjoitus- ja yhteistoimintaominaisuuksia ilman rajoituksia. Pilotin jälkeen palvelun rajoittamattomasta käytöstä tulee maksullista.

Miten pääsen mukaan?


Pääset mukaan helposti: sinun pitää vain rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Rekisteröitymisen yhteydessä luot henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen, ja sen jälkeen voit lisätä käyttäjätilille yrityksesi tiedot. Kun yritystili on luotu, voit vapaasti kutsua muita käyttäjiä hyödyntämään SignSpacea.
SignSpace on osaa KIRA-digi hanketta
KIRA-digi vauhdittaa kiinteistö- ja rakentamisalan digitalisaatiota! Hallituksen kärkihankkeessa ovat mukana ministeriöt, kunnat ja KIRA-foorumi. Tavoitteena on avoin ja yhteentoimiva rakennetun ympäristön tiedonhallinnan ekosysteemi. KIRA-digi.