FI
Etusivu
Tietoa meistä
Hinnasto
Verifiointi
Ohjeet
Blogi

SignSpace-tarina

SignSpace sai alkunsa vuonna 2016, kun Tilaajavastuu yhdessä kiinteistö- ja rakennusalan johtavien organisaatioiden kanssa perusti työryhmän, jonka tehtävänä oli tutkia sähköisen allekirjoittamisen nykytilaa toimialalla. Selvitys osoitti, että useista sähköisistä allekirjoituspalveluista huolimatta, valtaosa dokumenteista allekirjoitettiin edelleen perinteisesti, erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten keskuudessa. Työryhmä asetti tavoitteeksi päästä eroon paperilla tehtävistä työnkuluista kehittämällä muutoksen mahdollistavan sähköisen allekirjoittamisen palvelun.
SignSpace-palvelun perustaja, Rikhard Tiula, ymmärsi tavoitteen toteuttamisessa piilevät käytännön haasteet ja tästä syntyi ajatus SignSpace-palvelusta – tietoturvallisesta, henkilön identiteettiin perustuvasta yhteistyö- ja viestintä-alustasta. Sähköisen allekirjoittamisen ratkaisu ei kuitenkaan yksin riitäisi korvaamaan paperipohjaisia työnkulkuja. Koko dokumentin elinkaari, aina ensimmäisestä ideasta luonnokseen, katselmointeihin, dokumentin allekirjoittamiseen ja arkistointiin, pitäisi sisällyttää samaan palvelualustaan - yli organisaatiorajojen. Näiden oivallusten myötä Rikhard lähti kehittämään täysin integroitavissa olevaa ratkaisua, joka sisältää kaikki keskeiset ominaisuudet, joita yritys tarvitsee siirtyäkseen täysin paperittomiin työnkulkuihin.
SignSpace on skaalautuva ja tietoturvallinen yhteistyö- ja viestintäalusta. Palvelu mahdollistaa erilaisten dokumenttien työnkulun hallinnan alusta loppuun, sähköisen allekirjoittamisen, henkilöllisyyden varmentamisen ja sisällön hallinnan. Tämän lisäksi palvelussa on toiminnallisuuksia jokapäiväisen yhteistyön ja tehtävien hallintaan. Kaikki toiminnallisuudet voidaan integroida osaksi muita järjestelmiä.
Tavoitteenamme on tuoda arvoa yrityksille ja organisaatioille yksinkertaistamalla tiedon ja työnkulkujen hallintaa, johdonmukaistamalla viestintää ja edistämällä innovointia ja tyytyväisyyttä työssä.

Yhteyshenkilöt


Rikhard Tiula
Palvelupäällikkö
rikhard.tiula(@)signspace.com
+358 40 579 6083
Lars Albäck
Toimitusjohtaja, Suomen Tilaajavastuu
lars.alback(@)tilaajavastuu.fi
+358 40 503 3672
Jyrki Laurikainen
Toimitusjohtaja, RAKLI ry
jyrki.laurikainen(@)rakli.com
+3580 40 844 2573
Kim Kaskiaro
Toimitusjohtaja, Talonrakennusteollisuus ry
kim.kaskiaro(@)rakennusteollisuus.fi
+358 50 548 1691
Jani Syvähuoko
Partnerit ja integraatiot
jani.syvahuoko(@)signspace.com
+358 40 5843807
Maiju Korkala
Asiakkuudet ja viestintä
maiju.korkala(@)signspace.com
+358 40 737 1272
Pekka Manninen
Kira-hankkeet
pekka.manninen(@)signspace.com
+358 40 512 3931