FI
Etusivu
Tietoa meistä
Hinnasto
Verifiointi
Ohjeet
Blogi

Ota yhteyttä


Yhteyshenkilöt


Rikhard Tiula
Palvelupäällikkö
rikhard.tiula(@)signspace.com
+358 40 579 6083
Jani Syvähuoko
Asiakkaat ja partnerit
jani.syvahuoko(@)signspace.com
+358 40 5843807

SignSpace-tarina

SignSpace sai alkunsa vuonna 2016, kun Tilaajavastuu yhdessä kiinteistö- ja rakennusalan johtavien organisaatioiden kanssa perusti työryhmän, jonka tehtävänä oli tutkia sähköisen allekirjoittamisen nykytilaa toimialalla. Selvitys osoitti, että useista sähköisistä allekirjoituspalveluista huolimatta, valtaosa dokumenteista allekirjoitettiin edelleen perinteisesti, erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten keskuudessa. Työryhmä asetti tavoitteeksi päästä eroon paperilla tehtävistä työnkuluista kehittämällä muutoksen mahdollistavan sähköisen allekirjoittamisen palvelun.
SignSpace-palvelun perustaja, Rikhard Tiula, ymmärsi tavoitteen toteuttamisessa piilevät käytännön haasteet ja tästä syntyi ajatus SignSpace-palvelusta – tietoturvallisesta, henkilön identiteettiin perustuvasta yhteistyö- ja viestintä-alustasta. Sähköisen allekirjoittamisen ratkaisu ei kuitenkaan yksin riitäisi korvaamaan paperipohjaisia työnkulkuja. Koko dokumentin elinkaari, aina ensimmäisestä ideasta luonnokseen, katselmointeihin, dokumentin allekirjoittamiseen ja arkistointiin, pitäisi sisällyttää samaan palvelualustaan - yli organisaatiorajojen. Näiden oivallusten myötä Rikhard lähti kehittämään täysin integroitavissa olevaa ratkaisua, joka sisältää kaikki keskeiset ominaisuudet, joita yritys tarvitsee siirtyäkseen täysin paperittomiin työnkulkuihin.
SignSpace on skaalautuva ja tietoturvallinen yhteistyö- ja viestintäalusta. Palvelu mahdollistaa erilaisten dokumenttien työnkulun hallinnan alusta loppuun, sähköisen allekirjoittamisen, henkilöllisyyden varmentamisen ja sisällön hallinnan. Tämän lisäksi palvelussa on toiminnallisuuksia jokapäiväisen yhteistyön ja tehtävien hallintaan. Kaikki toiminnallisuudet voidaan integroida osaksi muita järjestelmiä.
Tavoitteenamme on tuoda arvoa yrityksille ja organisaatioille yksinkertaistamalla tiedon ja työnkulkujen hallintaa, johdonmukaistamalla viestintää ja edistämällä innovointia ja tyytyväisyyttä työssä.